torstai 25. elokuuta 2011

Vanhoja tekeleitä

Vauvalle toppapuku Ottobreestä ostetusta fine cord sametista (varmaan Hilcon siis). Kaava Ottobre 6/2010, se pingviinipukukaava. :-) Vuori on velouria EK:sta ja välissä on levyvanua. Koko oli 56 cm, ja oli tosi hyvä meidän talvivauvalle.


Kaverin tytöille hameet. Jostain Ottobrestä tämänkin kaavan otin, mutta en enää millään muista mikä numero oli kyseessä.


Vanhemmalle tytölle mekko. Kaava Ottobre 3/2009. Tämän pukeminen on haastavaa 2-vuotiaalle, mutta on ihanan vilpoinen, kun kainaloissa on reiät. :-) Hihat ovat siis vain nauhakujan avulla kiinni mekossa.

Tytölle housuja. Kaavaa en muista, joku Ottobre se muokattuna oli. Muistaakseni kavensin näitä reilusti, varsinkin noita bambuisia, joita sitten käytettiin kalsarityyppisesti talvella.


Tytölle paita. Kaava Ottobre 6/2010. Kangas on Eurokankaan trikoota ja oli vähän korppumaista pesun jäljiltä. Mutta kuitenkin pidetty malli tämä oli. Ehkä ens kerralla lisäisin pituutta, kun siitä kohtaa jäi ensimmäisenä pieneksi.


Tytölle tonttupuku. Tämäkin Ottobre 6/2010. Käytettiin ylläolevaa valkoista paitaa alla ja tonttulakki päähän, niin oli todella hyvä tonttupuku. Velour on Eurokankaasta ostettu.


Turvakaukalopussi. Kaava Ottobre 4/2004.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti