keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Perus t-paita

En ole itselleni tehnyt mitään muuta aikaisemmin, kuin yhden tunikan, joten ajattelin jatkaa helpolla linjalla. Tein itselleni ihan tavallisen lyhythihaisen paidan. Kaava on Ottobren creative workshop 303. Tein aluksi testiversion vanhasta paidasta ja jämäkankaasta ja sen jälkeen tämän "oikean" version. Tein vain hiukan muutoksia alkuperäiseen: syvensin hiukan kaula-aukkoa ja lyhensin hihoja sekä kaarsin niitä jonkin verran ylöspäin. Teksti on tehty kangastusseilla. Nyt kaikki japanilaisen kalligrafian taitajat repivät hiukset päästänsä, kun näkevät tämän, mutta parempaa en pystynyt. :) Olen itse opiskellut jonkin verran japanin kieltä, joten tein jotain todella tuttua ja helppoa. Paidassa lukee nihon, eli Japani.


Sain myös miehen takkiin vaihdettua vetoketjun, se olikin helppo homma. Seuraavaksi vuorossa olisi keittiön verhojen ompelu. Olen etsinyt ja etsinyt meille sopivaa verhokangasta ja se minkä haluaisin olisi tämä:

Kuva täältä
Mutta, kun en löydä sitä mistään. Enkä viittisi ihan Ruotsista asti tilata. Löysin sitten kaapista Marimekon kangasta, teen sitten siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti