tiistai 5. marraskuuta 2013

Perusvaatetta

Saumurin temppuilessa päätin pitkästä aikaa päivittää blogiakin. Aloin sitten etsimään ompelemiani vaatteita, mutta suurin osa näytti olevan pesussa. Löysin kuitenkin sentään jotain puhdasta kuvattavaksi.

Ensiksi Metsolan joustofroteesta tein molemmille tytöille samanlaiset paidat, tässä nuoremman koossa 98, kaavana OB:n CW peruspaita kaava.


Ja kun kangasta jäi, niin jollekulle pikkuiselle body koossa 56, kaavana Kisuliini OB 6/2012. Tuskin tulee koskaan kenellekään käyttöön, ellen tuota pääaukkoa muokkaa. On se sen verran naftin näköinen, että hankala vastasyntyneelle pukea. No, onpahan sitäkin kaavaa testattu.


Kuopukselle tein Miina ja Manu hupparin ja sitä aiemmassa postauksessa jo esittelin. Tein myöskin esikoiselle Miina ja Manu joustofroteesta hupparin koossa 116 muistaakseni. Kaava löytyy Ottobre design 4/2012 lehdestä.


Ja sitten todellinen UFO ompelijanurani alusta. Tämä on varmaan kolmas vaate mitä olen ompeluharrastukseni alkuaikana ommellu. Ja nyt vasta sain sen valmiiksi. On pölyttynyt kaapissa vuodesta 2009. Muuten on ollut valmis, mutta nepparit ovat puuttuneet. Nyt sen kaapista löysin ja sain vihdoin ja viimein ne nepparit laittettua. Nyt puku vaan ei enää mahdu kuopuksen päälle, jolle sitä aikoinaan vauvakuumeillessani tein. :) Päällikangas on babycord samettia ja vuori velouria. Sametti muistaakseni Ottobreen alehyllystä. Kaava taitaa olla OB 4/2009 lehdestä koossa 50 tai 56, jos en nyt ihan väärin muista. Mitähän tällekin tekisi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti