keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Salainen ompeluystävä

Paikallisessa ompeluryhmässämme oli salainen ompeluystävä vaihto, eli idea oli ommella toiselle jotain ja sitten voitiin arvuutella kuka on minkänkin ommellut. Osallistuin ensimmäistä kertaa ja kivaa oli. Mun tehtävänä oli ommella pojalle 98 koossa. Aloin katselemaan kangasvarastojani ja päädyin farkkutakin tekoon. Kuitenkin takin teossa oli niin paljon ongelmia, että en ollut siihen täysin tyytyväinen, joten viimeisenä iltana surautin vielä hihattoman paidan ja shortsit kesävaatteiksi.


Hihattoman kaava löytyy Ottobre 3/2014 lehdestä nimellä Gecko Games.


 Housut samaisesta lehdestä kaavalla Runner jerseybermudat.Farkkutakin kaavana oli Ottobre 3/2013 lehdestä Cool Dude farkkutakki.


Ja mitäs sitten minä sain vaihdossa. No, tämän aivan ihanan setin ja todella taitavasti ommeltuna. Kiitoksia vielä tätäkin kautta salaiselle ompeluystävälle. :)


Seuraava blogipostaus tulossa piakkoin. Vauvan haalari ois valmiina...

4 kommenttia:

 1. Siis aivan ihana tuo sinun tekemä setti! Ihanat värit ja farkkutakkihan on upea!

  VastaaPoista
 2. Kiitos vielä tästä ihanasta setistä, meillä on ollu jo sisävaatteina hiaton ja shortsit käytössä, takki odottelee vielä lämpimempiä kelejä. Ja kiva kun olit laittanut tähän mitä kaavoja käytit, taidan ommella E:lle lisää noita hiattomia ja shortseja kun oli niin hyvät mallit sille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että vaatteille on ollut käyttöä. Ja arpapelillähän sitä noita kaavoja kokeili, hyvä että osoittautuivat sopiviksi. :)

   Poista