lauantai 13. syyskuuta 2014

Jotain turkoosia lapsille

Pitkästä aikaa päivitystä. On kyllä tullut ommeltua, mutta en niitä blogiin kuvannut. Puhelinkin hajosi, joten sekin on kuvaamista hidastanut. Nyt päätin, että pakkohan tässä jotain on blogiinkin laittaa, joten otin sitten pädin kameralla (mikä ei ole niin hyvä kuin mun kännykän kamera). 

Tein lapsille kaikille setit ja pääajatus oli, että ne jotenkin vielä sopisivat toisiinsa, joten kaikki sai jotain turkoosia.

Aloitetaan vanhimmasta, eli meidän Tähtisimmu sai koossa 122 valkoisen peruspaidan Ottobreen Creative Workshop kaavalla. Maatuska-tunika on tehty Liivihameen kaavalla, mikä löytyy Suuri Käsityölehdestä 8/2014. Joustocollegelegginsit Ropina-kaavalla Ottobre 6/2012 lehdestä. Tähtisimmu on 116 cm pitkä ja vyötärö on 54 cm.
Sitten meidän keskimmäinen eli Kultakutri. Hän sai koossa 98 Strawberry or Vanilla vetoketjutakin, mikä löytyy Ottobre 4/2014 lehdestä. Samasta lehdestä löytyy Sweet Denim legginsit. Tein sillä kaavalla koossa 104 joustocollegesta housut. Jaksoin jopa nyörin laittaa vyötärölle (oli kylläkin kuminauhassa valmiina :D ). Lisäksi vielä Maxidots kaavalla hihaton toppi, löytyy Ottobre 3/2014 lehdestä. Toppiin tein muutaman pilven pinkillä silityskalvolla, jotta saan myytyä tytölle paremmin (onnistui :) ).  Kultakutri on 96,5 cm pitkä ja vyötärö muistaakseni 49 cm.
Ja nuorimmainen, meidän Murmeli. Poitsun vaatteet on tehty kaavoilla, mitkä kaikki löytyvät Ottobre 4/2014 lehdestä ja koossa 68. Kaavat nimeltään: Sausage Dog, Wind Chime ja Straight Stripes. Tein napinläpisilmun resorista ja on kuulkaas tosi hyvä. Tulee nimittäin tuohon leuan alle, niin saa venyä hyvin. Housut on ihanan kirkkaasta oranssista joustofroteesta, ensimmäisessä kuvassa tuo väri vääristyy. Murmeli on n. 60 cm pitkä (käyttää yleensä kestoja, kuvaa varten nyt kertsi) ja vyötärö 42 cm.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti