maanantai 25. kesäkuuta 2012

Ottobre myymälä - pala taivasta

Minun suosikkikangaskauppani on ehdottomasti Ottobren myymälä Rovaniemellä. Käyn siellä pari kertaa vuodessa ja joka kertaa iskee hirveä valinnan vaikeus, koska siellä on kaikkea ihanaa. Päätin tehdä postauksen myymälästä, kun monelle se varmasti on outo paikka. Pahoittelen kuvan laatuja, kännykällä otettuja, mutta kiitoksia Ottobrelle luvasta näihin kuvien ottoon.

Myymälä sijaitsee Rovaniemellä Rantavitikalla osoitteessa Rantavitikantie 29. Alla olevan valkoisen rakennuksen toisessa kerroksessa. Sisälle haluavien pitää soittaa alaovella ovikelloa.


Ja sitten myymälään.

                 
Tällä hetkellä ensimmäisessä tilassa sijaitsevat pääosa lasten trikookankaista ja joitain alekankaita siellä myöskin oli.

Osa trikoista.

Hiukan lisää trikoita

Ja vielä. Kaikkea en sitten kuvannut. ;)

Ihania Valori Wellsin trikoita. Näitä mä himoitsin, mutta oli rahatilanne vähän huono.

Raitoja

Nämä oli muistaakseni finecordia vasemmalla ja oikealla puuvillaa.
Sitten liike jakautuu vielä pariin tilaan. Lasten kankaat on omassa ja aikuisten omassa tilassa. Lisäksi niiden välissä näytti olevan veloureja, mutta ne mulla jäi katsomatta tarkemmin. Lasten kankaiden tila näyttää tältä.

 


Sieltä löytyy siis niin ihania puuvilloja, että missään muualla en ole nähnyt moista valikoimaa. Tässäpä muutama lähempi kuva niistä.

Nämä oli alekankaita


Ja finecord sametteja on kans ihana valikoima:

 Nämä oli muistaakseni velveton samettia:Nyt pätkii, en muista mitä nämä oli:


Lisää puuvilloja:

Ja näitä löytyi useammassa värissä samoilla kuoseilla.
Collegea:
 Raitatrikoita:


Aikuisten puolella oli monenlaista materiaalia ja kuosia, mutta jouduin ajanpuutteen vuoksi karsimaan kierrostani, joten yksi pikainen vilkaisu sinne, viskoosijerseytä taisi olla kaikki tai suurin osa alla olevasta kuvasta.


Hintataso vaihtelee puuvilloissa aika reilusti, hinnat olivat n. 11-20 euron välissä puuvilloissa ja lasten trikoohinnat oli n. 23 euroa/m, mutta kestotilaajat saavat normaalihintaisista -10%, joten metrihinta on silloin trikoille 20,70 euroa.

Jos joskus rikastun, niin ainakin tiedän mihin liikkeeseen ne rahat luultavasti tuhlaan. ;D

29 kommenttia:

 1. Oijoi... Tänne pitäis tehdä pyhiinvaellusmatka! :)

  VastaaPoista
 2. apua. :D pyörtyisin ovella. tää on selkeesti lasten trikookankaiden mekka <3

  VastaaPoista
 3. Ohhoh, melkoinen paikka! Tuolla kävisi rahoille huonosti... :D

  VastaaPoista
 4. Voi hyvät hyssyrät mikä kangaskauppa, en oo edes unta nähnyt moisesta.Mulle tulis konkurssi,jos pääsisin sinne.

  VastaaPoista
 5. Pitääks täs nyt alkaa suunnittelee matkaa Rovaniemelle..?

  VastaaPoista
 6. Oihhh, voih, ihanuuksia!! Paras ysäväni asuu Rovaniemellä, joten tuli yhtäkkiä kauhea himo lähteä ottob, äh, kyläilemään:D

  VastaaPoista
 7. "onneksi" on sen verran kaukana etten pääse käymään, tonne jäisi kyllä kaikki rahat!

  VastaaPoista
 8. OMG!! apua mikä paikka! voi kun tuonne pääsis, eka vaan voittais lotossa...

  VastaaPoista
 9. Miten missään voi olla noin paljon ihania kankaita?! Oih voih.. Nyt tarttis paljon rahaa ja lento pohjoseen. :)

  VastaaPoista
 10. Taivas, mikäs näissä on metri hinta? Sieltä löytyis niin paljon ostettavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minakaa, laitoin tuohon postauksen loppuun joitain suuntaa antavia hintoja. Hinta riippuu niin kankaasta, peruspuuvillakuosi esim. ruutu taisi olla n. 11,50/m ja sitten taas joku hienompi kuosi niin 17,50/m. Alepuuvillat oli 9-11 euroa, ja suurin osa taisi olla Michael Milleriä, niiden normihinta taisi olla jopa 20/m, mutta en ole varma. Pitää ens kerralla katsoa noita hintoja tarkemmin.

   Poista
 11. Näyttääpä ihanalta paikalta, mutta niin kovin kaukainenhan tuo on. Onneksi täältäpäin löytyy Nokian kauppahuone (Sastamalassa). Siellä on myös aivan valtava valikoima erilaisia kankaita. Terv, Tea

  VastaaPoista
 12. Kiitos kaikille kommenteista. Minun vaatimaton blogini sai kävijäennätyksen Ottobren ansiosta ja kommenttejakaan ei ole koskaan näin montaa tullut. :) Kannattaa tosiaan ajaa Rovaniemen kautta, jos on Lappiin jotain asiaa. Pitääpäs itse käydä tuolla Sastamalassa, kun joskus sinne päin eksytään, kiitos anonyymille vinkistä.

  VastaaPoista
 13. Mikä ihanuuksien ihmemaa! Onpa harmi että sukulaiset on muuttanu pois Rovaniemeltä, eipä sen jälkeen oo ollu asiaa sinne päin :(

  VastaaPoista
 14. Voi nam, mikä tarjonta!!! Ite meen jo pienemmissäki kaupoissa lukkoon enkä osaa ostaa mitään - tuolla pyörtyisin. :D

  VastaaPoista
 15. Tiiän nyt minne käytän rahani kun ens viikol voitan loton jättipotin ;D

  VastaaPoista
 16. Tämä postaus tuli pahaan paikkaan sikäli, että ensi viikolla on asiaa Rovaniemelle ja mietin Ottobreta, niin nythän siellä on käytävä taatusti. =) Sä kyllä ansaitsisit kunnon alet sieltä, kun näin monen olet saanut innostumaan kankaistansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois aika mahtava, jos sais kunnon alet, mutta taiaapi olla toiveajattelua. :D

   Poista
 17. Tänne olisi oikeasti pakko päästä!!! *kuolaa*
  Onko hinnat millaisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hellu, katso tuossa muutama kommentti ylempänä on vastaukseni aikaisempaan hintataso tiedusteluun.

   Poista
 18. Näyttää kyllä mahtavalta kaupalta.. Eli viimeistään ens talven pohjoisen reissun yhteydessä pakko käydä tuolla.. Iso kiitos postauksesta!!

  VastaaPoista
 19. Moi, olisin kiinnostunut hommaamaan jonkinlaista lahjakorttia teiltä näin joulunalla. Voitteko ottaa yhteyttä mailitse poikketti@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi. Mä vain tein jutun Ottobren myymälästä, en ole heihin mitenkään kytköksissä, paitsi asiakkaan muodossa. Ottobre design sivun löydät osoitteesta: http://www.ottobredesign.com/ ja sähköposti osoite sinne myymälään on ottobre(at)ottobre.fi.

   Poista
 20. On tosiaan kauppa missä menee aivan "sokkotilaan". Olin haaveillut sinne menoa kauan, viime syksynä sitten pääsin, ja voi miten ihana kauppa.Ensi viikolla menen uudelleen.Siellä on mukava henkilökunta, auttaa ja opastaa. Aikaa täytyy varata reilusti, on siellä niin paljon katsottavaa.

  VastaaPoista
 21. Apua. Mikä kangaskauppa ja missä rakennuksessa. Tuolla olen aloittanut koulutaipaleeni, voi niitä aikoja. Kunhan loma koittaa suuntaan kulkuni Rovaniemelle ja Ottobren myymälään!

  VastaaPoista
 22. Voi apua! Onneksi on noin kaukana! Kuvatkin on jo ihan liikaa tuollaisesta ihanuudesta, ei tuollaista voi edes kuvitellakaan olevan olemassa! Tuolta nuo kaikki ihanat kankaat siis löytyy...

  VastaaPoista