sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Kajsan innoittamana

Minulla oli neulatyyny, se oli tällainen =D


Tämä on mieheni minulle leikannut äitiyspakkauksen patjasta, kun hänellä meni hermot eräänä iltana, kun pudotin kahdesti nuppineulat lattialle ja hän tietysti joutui minua auttamaan niiden keräämisessä. Tämä on palvellut minua jo parin vuoden ajan ja hyvin on palvellut, paitsi että on aika ruma ja liian tiivis. Musta tuntuu, että mun nuppineulat ei tykkää tuosta tyynystä. :)

Kajsa Wikmanilla  on ihana kirja (ja ihana blogi), tällainen


josta löytyi näin ihanan neulatyynyn ohje:


Kajsan ohjeita noudattaen minulla on nyt tällainen neulatyyny:Kyllä nyt kelpaa ommella uuden neulatyynyn kanssa. Kiitos Kajsa tästä ideasta.

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kajsalla on kivoja ideoita, kantsii käydä kattoon sen blogi. :)

   Poista
 2. Minä joudun myöntämään myös, ettei minulla ole ollenkaan neulatyynyä vaikka niitä joskus muinoin ala-asteella useampikin tuli tehtyä (hirveitä!). Jospa minäkin saisin vihdoin tehtyä tämän innoittamana oman neulatyynyn. :D

  VastaaPoista
 3. Ranteeseen laitettavalle neulatyynylle olisi kovastikkin tarvetta,minulla on sellainen huovasta värkätty "koppakuoriainen" jonka olen joskus muinoin koulunkäyntiavustajana tehnyt malliksi tokaluokkalaisille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä meinasin ensin tehdä tuosta sellaisen ranneversion, mutta en jaksanut etsiä mitään sopivaa sinne pohjalle. Ainakin kuvittelisin sen tarvitsevan jotain, ettei neulat vaan pistä ranteeseen, jos sattuu läpi menemään.

   Poista
 4. Nätti neulatyyny tuli. Mulla on se vasta kehkeytymässä, kun täytän sen pikkuhiljaa saumurisilpulla. :)

  VastaaPoista
 5. Ihana neulatyyny! Mä ostin joskus houvutetun neulatyynyn jostain käsityömessuilta. Se on ollu ihan kätevä, ku pysyy tukevasti pöydällä tai sen saa tarvittaessa myös ranteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Seuraavalla kerralla teen kyllä ranneversion, kun sellainen ois kans kiva.

   Poista
 6. ihana neulatyyny ja onpas sillä kaunis tausta mitä vasten on kuvattu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Ja on kyllä erikoisen kaunis tausta, mikähän lie. :D

   Poista