perjantai 20. heinäkuuta 2012

Keijuhuppari

Vihdoin ja viimein sain tämän valmiiksi. Leikkasin nämä kankaat jo viime syksynä, mutta jostain syystä en millään saanut aikaiseksi loppuun tekemistä. Viime laneilla jo yritin tätä tehdä, mutta vetoketju oli väärän kokoinen. Kaava on Ottobre 4/2007 lehdestä ja kokoa 104. En muista lisäsinkö tähän pituutta. Muistaakseni lehdessä oli vuoreton versio, itse tein vuorellisena. Päällinen on interlockia ja sisäpuolella jerseytä. Kaikki kankaat on ostettu Ottobrestä. Ois pitänyt mitata nuo hartiat ennen leikkaamista, niistä tuli hiukan liian leveät. Muuten tämä menis sitten 110:nä, mutta taitaa hihat olla silloin liian lyhyet. :) No, hyvin tätä voi pitää, vaikka hartiat on leveät.


14 kommenttia:

 1. Voi mikä herkku, aivan ihana huppari!

  VastaaPoista
 2. juu, hyvin voi pitää, vaikka hartiat vähän isot onkin, valmisvaatteissa se mitoitus vasta pielessä onkin.
  mut tää on kyl kivasti yhdistetty ja muutenkin hauska :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En halua koko kunniaa ottaa tästä hupparista, sillä tuon resorin matkin siitä Ottobre lehdestä, missä oli keijuhuppari. Oisin muuten tehnyt suoraan sillä kaavalla, mutta oli liian pienet koot. :)

   Poista
 3. Kaunis huppari! Tätä kangasta olen jo pitkään miettinyt, että olisiko se pakko-saada -kankaiden listalla... Tämän ompeluksen myötä se vahvistaa paikkaansa listalla... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Keijukuosi on kyllä ihana, tyttö tykkää myös tosi paljon.

   Poista
 4. Hieno huppari,silmät harittivat myös kivaan mekkoseen jossa ihana pöllökuosi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Hameen olen postannut kesäkuussa, löytyy täältä: http://kangaslaatikko.blogspot.fi/2012/06/ompelulanit-vol-2.html

   Poista