sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Sekalaista seurakuntaaVihdoinkin päästiin lasten kanssa ulkoilemaan. Esikoisella on ollut mystinen kuumetauti. Kuumetta yli 39 reilu kolme päivää ja neljäntenä vähän vähemmän. Ei mitään muita oireita. Ihollakaan ei mitään näkynyt. Ikää on kuitenkin jo kohta viisi ja vauvarokon on muistaakseni sairastanut. En keksinyt mikä hänellä oli, mutta todennäköisesti adenovirus tai muu virus. Nuorimmaisella oli vastikään myös mystinen kuumetauti, mutta häneltä löysin muistaakseni toisena kuumepäivänä peitteet nielusta, jotka äkkiä kyllä hävisivätkin ja hänellä sentää hiukan räkä valui. Mutta vanhemmalla ei tosiaan mitään, ei yhtikäs mitään oiretta. No, mutta sitten asiaan.

Valokuvausta varten tytöille tein ihanasta kettujoustiksesta Ottobre 6/2010 Minnie kaavalla liivihameet. Esikoiselle koossa 110 pituus ja leveys taisi olla 98. Nuoremmalle koossa 92. Kuviot olisi voinut järkevämmin kohdistella, mutta joskus kangasta vaan haluaa mahdollisimman paljon jäävän säästöön. :) Kangas muistaakseni Sampsukasta.Yöpaidasta vielä legginsit koossa 92 ja 56. Ja ei, ei meille ole tulossa vauvaa, mutta saa kai sitä toivoa. :) Halusin yöpaidan saksia kokonaan loppuun, niin toivevauvallekin jotain. Raitoja ei saanut mitenkään kohdistettua joka puolelta, joten tein kompromissin, lahkeet on kohdistettu, yleensä yläosassa on joku mekko tai tunika, niin ei niin näy. Kaavana Ottobre 6/2012 Ruusupuna leggingsit.Sitten ex-UFO (unfinished object). Joku keksi Ompeluelämässä hienon nimityksen keskeneräisille projekteille. Nyt tämä on ex-UFO, kun sain lopulta valmiiksi. Minulla on UFOja ainakin yksi kaupan muovikassillinen. Kesällä tämän aloitin. Jää kyllä esikoiselle äkkiä pieneksi, on tosi tiukka, kun kokoa 104. Kaavana Ottobre 3/2012 Seesaw trikootoppi. Oli tosi lyhyt malli, joten pidensin resorilla sitä. Kangas on Fabriinasta.


Sitten vielä yksi kesäinen paita, jonka sain jo kesällä valmiiksi. Nyt siinä on jo hirveästi tahroja. Tyttö tykkää tästä paitamallista tosi paljon. Nukkuukin monesti tämä tai toinen samanmallinen päällä. Kaavana Ottobre 3/2012 Fly Butterfly Fly tunika koossa 104.


Torstaina kävin hakemassa postista paketin, joka sisälsi 5,5 kg kankaita Hannan kankaasta. On jo suunnitelmia, että mitä niistä tulee. Katsotaan vain milloin ehdin.

2 kommenttia: