maanantai 11. kesäkuuta 2012

Ompelulanit vol. 2


Olin toista kertaa Oulun seudun ompelulaneissa viikonloppuna ja oli todella mukavaa. Sain ihan kivasti aikaan. Tässäpä tuotokseni.

Fly Butterfly Fly tunika

Ottobre 3/2012 mallistoa ja koossa 104. Kankaan ostin Kangashamstereista muistaakseni Aenolta, että erityiskiitos Aenolle tästä ihanasta kankaasta. Kokeilin tätä myös pienemmälle, ja sopisi hyvin mekoksi hänelle.











Carosello pallohame
 
Tämä löytyy myös uusimmasta Ottobrestä, eli 3/2012. Tein koolla 104 ja kankaana Kangashamstereista ostettua "puuvillaa". Ostin tämän kauan sitten ja maksoinkin aika paljon, mutta huomasin vasta nyt, että ei taida olla täyttää puuvillaa, vaan on jotain sekoitetta. Vähän harmitti, mutta ois pitänyt olla tarkempi silloin kun osti ja heti silloin myyjältä kysyä asiasta. Mutta kaunis se kuosi siltikin on, ja ajattelin että ei se hameessa haittaa, vaikka oiskin jotan sekoitetta, kun ei tule ihoa vasten.

Alla mulla on vuorikankaana, jotain vanhaa jämäkangasta. Väri ei sovi yhtään päällikankaaseen, mutta ihan sama, kunhan saa hienommat säilytettyä päällyksiin ja noita ei niin hienoja voi sitten käyttää vuoriin. :)

Ja rakastuin polvekenauhaan, lupaan tästä lähtien ostaa niitä enemmän. :D










Meteore froteeliivi

Kaava Ottore 1/2011, koko 80, paitsi pituus 86. Tein tämän siitä hirveän värisestä joustofroteesta, jota varmaan kaikki sai Ikasyrin salaisesta paketista joku puoli vuotta sitten. Vuorina Fabriinasta ostettua oranssia raitajerseytä ja resorit myös Fabriinasta. Vetoketju mulla oli liian lyhyt, mutta en malttanut odottaa ompeluliikkeen aukeamista, niin ompelin sitten tuon lyhyen tuohon kiinni. Toisaalta meidän tyttö on niin lyhytkaulainen, että varmaan tykkääkin siitä, että vetoketju ei tule aivan ylös asti kiinni niin ei paina leukaan. 









  Happy Animals trikoopaita

Kaava Ottore 3/2011, koko 80, pituus 86.




Funky Stripes hameleggingsit

Kaava Ottobre 3/2011. Raidat Fabriinasta ja sienet Ottobrestä. Harmi kun sovitettiin eilen tätä, ja jäi kuva ottamatta. Meidän tytölle nuo lahkeet oli liian pitkät mun makuun. Olisin halunnut, että ne olisi yltänyt juuri polven alapuolelle, mutta nyt ne on puolessa sääressä. Täytyy vielä lyhentää.





Ja lopuksi vielä pari pipoa kaverille, jonka lapselle tein aikaisemmin samanlaisen pipon. Perheessä oli syntynyt tappelua lasten kesken pipon käytöstä, joten tarvitsivat kaikille samanlaiset. :)


8 kommenttia:

  1. Aivan ihania etenkin nuo joustamattomasta tehdyt!

    VastaaPoista
  2. Aivan tosi ihania olet taas tehnyt!!!
    T: Kati

    VastaaPoista
  3. Wau! Johan olet ommellut ahkerasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Hommaa vähän helpotti se, että olin leikannut kankaat valmiiksi ennen laneja.

      Poista
  4. Kiitos vielä ihanista pipoista. Tytöt ovat kyllä niin onnellisia niistä:) olet kovassa suosiossa nyt! :D t. J & tytöt

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olkaapa hyvä, ilo tehdä kun tietää että tytöt tykkää.

      Poista