sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Äidin lemppari - tytön kauhistus

Pitkästä aikaa blogipäivitystä. Tuntuu, että en ole pitkään aikaan mitään ommellu, mutta kun aloin noita kuvia selailemaan, niin olihan siellä useampi bloggaamaton vaate. Aloitetaanpa sitten takista, josta tuli minusta aivan ihana, tytön mielestä aivan hirveä. :) Nyt sitten suunnittelenkin sen myymistä, kunhan vaan ensin pesen sen. Sori, takissa on nyt vähän likaa, kun en tosiaan ole sitä vielä pessyt. :)
Muokkaus: löysin kesällä ottamat kuvat, on vähän paremmassa valossa otettuja, ja sovituskuvia lisäksi.Kaava on Ottobre 4/2010 lehdestä Jänis anorakki, koko oli 86 tai 92, en muista enää kumpi. Jätin alareunasta vetoketjun pois, aattelin että pukeminen onnistuu kyllä ilman sitäkin. Onnistuuhan se, mutta meidän 1,5 v tyttö ei tykännyt yhtään anorakkimallisesta takista, alkoi joka kerta huutamaan, kun otin takin esille kaapista. :D Päätin sitten luovuttaa, joten takkia on pidetty vain muutaman kerran. Ens keväänä se onkin jo sitten pieni. Päällikankaana on puuvillaa Amoriinista, en muista enää suunnittelijaa. Vuorena ihan tavallista puuvillaa.

Hupusta kuva.


Taskusta tuli kiva. :)


Sovituskuvia, oli kesällä meidän tytölle vielä reilu, syksymmällä ois ollu parempi, mutta eihän se enää suostunut sitä päällensä laittamaan.Tulkaas huomenna kurkkaamaan uudelleen blogia, yritän iltasella taas päivitellä seuraavat kuvat. Mulla on tuloillaan päivitys nyt ainakin muutamasta paidasta ja kypärälakeista. Pari liivitunikaakin tein lahjaksi, mutta unohdin niistä ottaa kuvat.

2 kommenttia: