maanantai 19. marraskuuta 2012

Paitoja ja mekko

Nyt ois paitojen vuoro (ja yksi mekko), näitä olis tulossa:


Ensimmäisenä OE:n Taikametsästä tehdyt paidat tytöille. Pienempi paita on Ottobre 4/2011 lehdestä malli Baby Basics, koko 92 (pituutta jatkettu seuraavaan kokoon) Neppari vain tuli väärälle puolelle, taisin leikata kankaan kaavat nurinpäin. :) Ja laitoin vain yhden nepparin, kun en halunnut kahta tuhlata, kun yhdelläkin pärjää. Isompi paita on Ottobre Creative Workshop paidan kaavalla tehty, koko 110, pituutta jatkettu 116:aan. Samoilla kaavoille tehty myös nämä paidat tytöille:

Sitten vielä esikoiselle tein mekon Metsolan punaisesta helistin kankaasta. Kaavana Ottobre 6/2011 lehdestä Mimiella mekko, koko 110, ei muutoksia. Tästä tuli kiva mun mielestä. Oli muuten eka Metsolan oma kangas mitä kävin ostamassa. En ole oikeen Metsolaan aiemmin lämmennyt ja joustofroteeseenkaan en ole mieltynyt, kun koen sen niin kuumana materiaalina. Varsinkin näin talvella tykkään lapsilla pitää ohkasia vaatteita, kun kuitenkin ulos mentäessä laitetaan tarpeen mukaan villavaatteet päälle ja villavaatteiden alla olen jotenkin joustofroteen ajatellut liian paksuna. En tiiä sitten onko, vai onko vain kuvitelmaa. :) Pikkuhiljaa yritän totuttautua vähän paksumpiinkin materiaaleihin.6 kommenttia:

 1. Suloisia kaikki :) ja tuo helistin <3

  VastaaPoista
 2. Oletpa ollut ahkera :) Söpöjä ovat kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vaikkakin ahkeruudesta olen eri mieltä. Nämä ovat syntyneet pitkän ajan sisällä. Olen mennyt töihin, ja teen pitkiä päiviä, joten hirveästi ei enää aikaa ompeluihin ole.

   Poista