sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Kangassilpulle käyttöä

Onko kukaan muu kerännyt hirveän määrän kangassilppua aikomuksena tehdä siitäkin joskus jotain. Mä keräsin ehkä vuoden verran tuota silppua välillä ahkerammin ja välillä vähemmän ahkerammin, eli tarkoittaen että aika paljon on myös tullu laitettu suoraan roskikseen. Ja nyt puhutaan ihan silpusta, ei mistään applikointia varten säilytetyistä paloista. Aikomuksena oli tehdä lattiatyyny ja nyt mä sain sen vihdoinkin tehtyä, kun alkoi ärsyttämään ne kaksi muovikassillista turhanpäivästä silppua. Mutta eipäs ollut turhanpäivästä. Katsokaa miten ihanan lattiatyynyn sillä sipulla sai täytettyä. Ja on jämäkkää tekoa.


Tiedetään, kuvio rikkoutuu yläkulmassa, mutta ei ollut kissakangasta enää yhdenkään palan vertaa.


Koko on n. 60 cm x 60 cm x 13 cm.


Kävin istahtamassa tyynyllä, ei painunut tuon enempää alas, pieni kuoppa nuken kohdalla. Tämä menee lastenhuoneeseen. Miehen kanssa puhuttiin, että olohuoneeseen pitää saada pari kappaletta myös. Ainoa ongelma on vain, että mulla ei ole enää sitä kangassilppua. Ei kun uutta satsia keräämään. :D

6 kommenttia:

 1. Ihana! Ja mun silmään näyttää niin hyvältä tuollaiset symmetrisesti rivit <3 Onko nuo trikoota vai puuvillaa ja mitä sulla on siellä sisällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuvillaa on tuo päällinen, tuon tilkkuhomman alla on vielä fleece, niin sain tikattua sen kiinni johonkin. Sisällä on sekalaista kangassilppua.

   Poista
 2. Kaunis tyyny, ja hieno idea hyötykäyttää kangassilppu!

  VastaaPoista
 3. voi kuinka kaunis! ja hei - kerrassaan loistava idea nimim. minäkö hamsteri... ;)

  VastaaPoista